توضیحات
نوشیدنی اسپرسو از عصاره گیری قهوه آسیاشده تحت فشار ۷ تا ۹ بار و دمای حدودی بین هشتاد و پنج تا نود و پنج درجه سانتیگراد تهیه میشود؛ اصولا آماده سازی یک اسپرسو خوب نیاز به مهارت و تجربه بالا دارد و در کافهها بصورت خالص و یا پایه نوشیدنیهای دیگر مانند کاپوچینو سرو میگردد؛ متدهای دیگر دم آوری قهوه مانند ترک و فرانسه در درجه آسیا و درجه برشتگی و ابزار دم آوری متفاوت هستند، برای مثال قهوههای دمی چکهای مانند وی شصت آسیاب درشتتری به نسبت اسپرسو دارد و با کمک نیروی گرانش و عبور آب از فیلتر ،قهوه ما عصارهگیری میشود.
دان قهوهی اسپرسو ریفورما، 70% عربیکا و 30% روبوستا است.
در «بنمانو» تمام تلاشها معطوف به خلق تجربهای یکتا از نوشیدن قهوهای تازهبرشت و باکیفیت است؛ به این دلیل، اشتیاقی بیپایان برای تولید «نابترین محصول ممکن» را داریم و پیوسته به دنبال کسب، تولید و نشر دانش بیشتری هستیم. این پژوهشها، ما را به درک بهتر چالشهای تولید قهوه هدایت میکند. از این طریق است که میتوانیم به فعالیتهای نوآورانهی خود در این عرصه بهصورت پایدار ادامه دهیم و امروز در جایگاهی قرار گیریم که شایسته انتخاب از نگاه شما باشیم.
وزن | 1000 گرم |
وزن بستهبندی | 1000 گرم |
ابعاد بستهبندی | 30×15×10 سانتیمتر |
نوع بستهبندی | کیسهای |
شماره پروانه بهداشت | 22/13153 |
سایر توضیحات | مواد تشکیل دهنده: دانه قهوه بوداده با غلظت بالا، اسیدیته پایین، تلخی بالا و شیرینی پایین. ترکیب: دانههای مرغوب قهوه عربیکا و روبوستا از مناطق آمریکا، آسیا و آفریقای مرکزی. – مشخصات کلی – فرآوری – مشخصات حسی – خاستگاه – دمآوری شرایط نگهداری: |